Noul tip de ciocolată este făcut din boane de cacao rubinie care „au un gust intens şi o culoare roşiatică”. Noile tipuri de boabe de cacao sunt recoltate din diferite regiuni ale lumii, iar Barry Callebaut a reuşit să deblocheze „un specific set de atribute ale boabelor de cafea” printr-un proces care a fost cercetat timp de mai mulţi ani, scrie Business Magazin.
Potrivit companiei, noua ciocolată nu este amară, nici lăptoasă sau dulce, ci are „o tensiune între fructele de pădure şi delicateţea delicioasă”.
Sursa foto: Hepta
Noul produs ar putea ajuta la creşterea vânzărilor pe o piaţă globală care se confruntă cu dificultăţi. Într-un moment în care Hershey concediază 15% dintre angajaţi, iar Nestle vrea să îşi vândă operaţiunile din SUA, ciocolata rubinie oferă şansa ca anul viitor, de Ziua Îndrăgostiţilor, pe rafturile magazinelor să apară o ciocolată naturală de culoare roz
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta